4. februar 2017

Framsnakk og giveaway


Vi DT jentene i NSHK har lenge snakket om å gjøre noe positivt i scrappemiljøet. Det har vært en god del mobbing og netthets som har gjort flinke og gode scrappere har lagt hobbyen sin på hylla. Dette unødvendig av andre å gjøre, siden vi er voksne og skal forhindre dette. Det er veldig trist for de som blir utsatt for dette. 

På grunn av dette skal vi nå i gang med noe vi synes er ekstra spennende. Vi hadde planer om dette uansett, men når vi ble spurt om å ta over Crafters Togethers sine premier, som har tatt pause for tiden, blir det også giveaway fra oss også! Jeg håper alle tar turen innom bloggen til Nordsalten Hobbyklubb. Dere må gjerne ta turen innom de andre DT jentene sine blogger. Der får dere se hvem som har blitt fremsnakket, og hvem vet kanskje det er deg. Uansett så vil du få anbefalt noen flotte og flinke scrappere å besøke bloggene til! :) 

Jeg ønsker å framsnakke Mona. Hun lager så mye utrolig flott og kreativt. Hun har mal på det meste og kreasjonene hennes er sjelden flate, her går det i små esker, store esker og masse brettting. Å glede andre er hennes spesialitet og hun lager masse flotte små og store gaver til kollegaer og venner. Du kan besøke henne HER

Jeg har også laget ett kort jeg vil vise frem i dag. Laget uten noe annen mening enn for å kose meg i scrappekroken min.







Vil delta hos 
Scrap o mania - dies eller punch
Papirplaneten - kjærlighet


Bli med å fremsnakke en du også. Bruk gjerne button som er lagt inn her og vis at du er en av dem som fremsnakker andre. 



7 kommentarer:

  1. Nydelig Tilda!! Du er en mester i distress-farging!
    Klem:)

    SvarSlett
  2. Kjempe flott kort, elsker måten du får frem viktigheten ved fremsnakking! Nydelige farger på kortet og teksten bak motivet😊
    Tusen takk for at du fremsnakker bloggen min, det setter jeg utrolig stor pris på❤ stooor klem

    SvarSlett
  3. Nydelig kort! Lekkert d mønsterarket! Flotte dies som passer perfekt til utf hos kort o mania!
    Ane DT 😊

    SvarSlett
  4. Nydelig kort, flott fargelagt og herlige mønsterark:)
    Takk for at du scrapper med oss hos Papirplaneten,
    DT Bente:)

    SvarSlett
  5. Herlig kort og motivet er nydelig fargelagt. Tusen takk for at du deltar i utfordringa til Papirplaneten.
    DT-Annelen

    SvarSlett
  6. NYDELIG kort med flott fargelegging<3
    Takk for at du scraper sammen med oss i Kreativ Scrapping
    Hilsen fra Sigrid

    SvarSlett
  7. Flott kort, og digger papiret du har brukt her. Har også vært og besøkt Mona, og det er jo virkelig ei med naturtalent for esker og slikt, så får håpe vi ser mer av henne fremover :-)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...